Recepty na nakládané vepřové maso: skvělá volba pro všechny “masožravce”. Inspirujte se našimi TOP recepty!

Víte, že pomocí nakládání můžete uchovat i maso?

Zejména maso vepřové k tomu úplně vybízí.

Můžete ho dokonce zavařit jak syrové, tak pečené.

Vyzkoušejte naše recepty na zavařování vepřového masa v několika různých variantách.

Jsou luxusní!

Pravidla konzervování pečeného masa

  1. Dodržujte hygienu – pracovat se syrovým masem vyžaduje velkou opatrnost, proto dbejte na čistotu prkýnka, nožů a pracovního prostoru.
  2. Maso by mělo projít před zavařením chlazením – proto jej nechte uležet alespoň přes noc v lednici.
  3. Nevkládejte do sklenice cibuli – podléhá rychlému kvašení a tím se maso může zkazit.
  4. Maso jen rychle propláchněte – nevkládejte ho do mísy s vodou.

A jak se vám naše recepty na nakládané maso líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.