Zavařovaná zelená paprika

Zavařovaná zelená paprika
Příprava: 20 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 1

Zavařit si můžete samozřejmě i zelenou papriku. Pokud chcete vědět jak, inspirujte se naším receptem!

Budete potřebovat

  • zelená paprika
  • nálev
  • zavařovací sklenice a víčka

Postup přípravy

  • Zavařovací sklenice s víčky sterilizujte a nechte vyschnout.
  • Připravte si nálev – můžete použít sladkokyselý nálev nebo nálev s olejem – olej pouze do nálevu přidáte.
  • Papriky zbavte jader a jadřinců, očistěte od stopek a omyjte.
  • Podle libosti je můžete nakrájet na velké kusy, malé nudličky nebo je ponechat vcelku.
  • Vložte je natěsno do sklenic a zalijte připraveným nálevem.
  • Sklenice uzavřete a zavařujte po dobu 20 minut na 85°C.
Nakládané zelené papriky v zavařovací sklenici.
zdroj: sofabfood.com

Je libo také luxusní recepty na nakládané zelí do sklenic? Připravte si vitamínovou bombu!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.