Zelenina na jehle jako skvělá příloha

Zelenina na jehle jako skvělá příloha

Tento pokrm můžete konzumovat buď samostatně, nebo jako nevšední přílohu například ke grilovanému masu.

Ingredience

  • 1 kukuřice
  • 1 cuketa
  • 1 červená paprika
  • 1 červená cibule
  • 125 g žampionů
  • 2 PL olivového oleje
  • sůl, pepř

Postup

  1. Veškerou zelinu a žampiony omyjte a nakrájejte na plátky.
  2. V misce následně takto připravené ingredience smíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem.
  3. Napíchejte střídavě jednotlivé ingredience na špejli či jehlu.
  4. Pečte v troubě předehřáté na 180°C nebo na grilu přibližně 15 minut, než budou všechny součásti ražniči měkké.
Zeleninová varianta pokrmu na jehle z cukety, papriky, žampionů, kukuřice a cibule
zdroj: foodiecrush.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.