Sterilovaná pomazánka s masem a zeleninou

Sterilovaná pomazánka s masem a zeleninou
Příprava: 10 minut Vaření: 90 minut Počet porcí: 10
Doba přípravy: 100 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 10

Ingredience

  • 1 kg paprik
  • 1 kg tvrdých červených rajčat
  • 5 velkých cibulí
  • 1 červená masitá paprika
  • 6 stroužků česneku
  • 1 kg mletého libového bůčku
  • 50 dkg mleté vepřové plece
  • 25 dkg sádla
  • 1 kečup
  • mletý pepř
  • sůl

Postup receptu

  1. Zeleninu pomeleme a promícháme s mletým masem
  2. Ve větším kastrolu rozpustíme sádlo, přidáme maso se zeleninou a kečup
  3. Osolíme, opepříme a dusíme asi hodinu, až směs zhoustne
  4. Podušenou směs necháme zchladnout
  5. Pak ji plníme do menších skleniček a sterilujeme 30 minut při 90 °C

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.