Cuketa je výborným základem pro guláš, protože ho jednak poměrně dobře zahustí a jednak díky ní bude objemnější. Vyzkoušejte tento vydatný zeleninový pokrm, který vás po dlouhém studeném dni krásně zahřeje!
INGREDIENCE
- 3 velké brambory
- 1 mladá cuketa
- 1 červená paprika
- 3 rajčata
- 1 cibule
- olej
- mletá sladká paprika
- kmín
- majoránka
- pepř
- sůl
- polohrubá mouka
POSTUP
- V kastrole na tuku osmažte nakrájenou cibuli.
- Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky.
- Zeleninu opláchněte a nakrájejte na nudličky nebo na kostky.
- Vše přidejte k cibuli v kastrole.
- Osolte a opepřete.
- Dochuťte kmínem, sladkou paprikou a majoránkou.
- Duste doměkka.
- Pokud se vám zdá guláš málo hustý, zahustěte ho lžičkou mouky, kterou dobře povařte.