Zeleninový tatarák z cukety

Zeleninový tatarák z cukety
Příprava: 15 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 2

I cuketa je univerzální surovinou, která ve výtvoru ala tatarák chutná skvěle.

INGREDIENCE:

  • 1 střední cuketa 
  • 1 šalotka nebo červená cibule
  • 1 stroužek česneku
  • kečup
  • dijonská hořčice
  • worcester
  • sladká paprika
  • sůl
  • pepř
  • chilli
  • olivový olej
  • troška citronové šťávy

POSTUP:

  • Cuketu si nastrouháme na struhadle na hrubo (pokud má velká semínka, předem je vydlabeme). 
  • Můžeme si nechat i slupku, kdo chce, oloupe. 
  • Osolíme a necháme asi 10 minut vypotit. 
  • Mezitím si na trošce oleje osmahneme najemno nasekanou cibulku a přidáme zcezenou cuketu. 
  • Restujeme do měkka. 
  • Necháme zchladit, a pak doladíme všemi zbylými ingrediencemi dle chuti. 
  • Podáváme například na křupavém toustu.
Recept na tatarák z cukety je také jednoduchý a chutný.
pinterest.co.kr

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.