Krémové polévky jsou ideálním jídlem na chladné večery
Jsou krásně jemné a přitom syté.
Zahřejí vás a doplní vitamíny.
Připravte si tyčový mixér a podívejte se na recepty, které si zamilujete
Naše recepty
Proč jíst zeleninové krémy
Jsou rychle hotové a levné.
Můžete do nich spotřebovat to, co zrovna máte doma.
Jsou velmi bohaté na vlákninu, která zasytí a podporuje správné fungování střev.
Obsahují spoustu minerálů, vitaminů a výživných látek
Dýně je bohatá na vitamin A, E a na draslík, který pomáhá udržovat v normě hodnoty krevního tlaku
Konzumace květáku snižuje pravděpodobnost zánětových onemocnění, snižuje riziko rakoviny, srdečních onemocnění a poruchy mozku.
Květák obsahuje vitaminy C, K, E a vitaminy skupiny B
Brokolice má velmi vysoké hodnoty vitaminu C, karotenoidy a pomáhá prevenci rakoviny plic
Česnek posiluje imunitu, je jedním z přírodních antibiotik. Obsahuje hořčík, draslík, vápník, selen, sodík a vitaminy C, B a D. Podporuje trávení a chrání před rizikem vzniku rakoviny.