Štědrovečerní předkrm v podobě šunkových rolek

Štědrovečerní předkrm v podobě šunkových rolek

Lehký předkrm, který vaše chuťové buňky připraví na další chody.

Ingredience:

  • 200 g šunky
  • 125 ml šlehačky
  • 100 g tvarohu
  • křen
  • sůl, pepř

Postup:

  1. Vyšlehejte tvaroh, přidejte do něj nastrouhaný křen, množství přizpůsobte vašich chuťovým preferencím, sůl a pepř.
  2. Promíchejte.
  3. Vyšlehejte dotuha šlehačku a přidejte ji ke křenové směsi.
  4. Křenovou pěnu následně rozetřete po plátcích šunky a poté plátky opatrně sviňte.

Šunkové rolky s křenovou pěnou v rámci štědrovečerního menu podávejte s čerstvým pečivem.

Předkrm v podobě šunkových rolek s křenovou pěnou.
zdroj: magnoliadays.com

Kromě krup se houby dají zapéct také s bramborami, těstovinami, pohankou či rýží. Vyzkoušejte naše recepty na zapékané houby.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.