Bramborák, poklad české kuchyně.Také na něj míváte chuť? Když ubereme tuku při smažení, není to žádný hřích.
Umíte si jej připravit sami?
A co takhle bramborák s cuketou nebo plněný bramborák?
Inspirujte se našimi recepty!
Naše recepty
Kdo má rád, může si bramborák posypat na tenoučké plátky nakrájenou cibulí, ideálně červenou, ale dá se použít i klasická kuchyňská nebo také jarní.
Pokud neradi smažíte, nebo vám smažené pochoutky nedělají dobře, zkuste pečené bramboráky – těsto nalejete na pečícím papírem vyložený plech a vložíte do rozpálené trouby.
Pečete pak déle než smažíte, zhruba 15 minut z každé strany, ale ušetříte spoustu kalorií.
A jestli neradi strouháte brambory, určitě vás bude zajímat, jak si tuto práci usnadnit. Mrkněte na recenzi elektrických struhadel a kráječů potravin.
Jaký je váš nejoblíbenější recept na bramborák? Podělte se o něj s přáteli na facebooku!