Poctivé recepty na křupavé bramboráčky jak je máte rádi

Bramborák, poklad české kuchyně.Také na něj míváte chuť? Když ubereme tuku při smažení, není to žádný hřích.

Umíte si jej připravit sami?

A co takhle bramborák s cuketou nebo plněný bramborák?

Inspirujte se našimi recepty!

Kdo má rád, může si bramborák posypat na tenoučké plátky nakrájenou cibulí, ideálně červenou, ale dá se použít i klasická kuchyňská nebo také jarní.

Pokud neradi smažíte, nebo vám smažené pochoutky nedělají dobře, zkuste pečené bramboráky – těsto nalejete na pečícím papírem vyložený plech a vložíte do rozpálené trouby.

Pečete pak déle než smažíte, zhruba 15 minut z každé strany, ale ušetříte spoustu kalorií.

A jestli neradi strouháte brambory, určitě vás bude zajímat, jak si tuto práci usnadnit. Mrkněte na recenzi elektrických struhadel a kráječů potravin.

Jaký je váš nejoblíbenější recept na bramborák? Podělte se o něj s přáteli na facebooku!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.