Recepty na husté krémové polévky 8x jinak: jídlo, které zasytí a navíc skvěle chutná

Krémové polévky jsou ideálním jídlem na chladné večery

Jsou krásně jemné a přitom syté.

Zahřejí vás a doplní vitamíny.

Připravte si tyčový mixér a podívejte se na recepty, které si zamilujete

Na ozdobení krémových polévek můžete použít krutony, ale také zdravější pažitku a další bylinky či slunečnicová semínka.

Proč jíst zeleninové krémy

Jsou rychle hotové a levné.

Můžete do nich spotřebovat to, co zrovna máte doma.

Jsou velmi bohaté na vlákninu, která zasytí a podporuje správné fungování střev.

Obsahují spoustu minerálů, vitaminů a výživných látek

Dýně je bohatá na vitamin A, E a na draslík, který pomáhá udržovat v normě hodnoty krevního tlaku

Konzumace květáku snižuje pravděpodobnost zánětových onemocnění, snižuje riziko rakoviny, srdečních onemocnění a poruchy mozku.

Květák obsahuje vitaminy C, K, E a vitaminy skupiny B

Brokolice má velmi vysoké hodnoty vitaminu C, karotenoidy a pomáhá prevenci rakoviny plic

Česnek posiluje imunitu, je jedním z přírodních antibiotik. Obsahuje hořčík, draslík, vápník, selen, sodík a vitaminy C, B a D. Podporuje trávení a chrání před rizikem vzniku rakoviny.

 
Pokud se chcete dozvědět více o zdravých pokrmech, určitě navštivte naše další články se zdravými recepty.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.