Kdo by neměl rád palačinky?
Jsou neskutečně variabilní a hotové během chvilky.
Stačí je namazat marmeládou a skvělá snídaně je na světě.
S náplní si ale můžete skutečně pohrát a připravit vskutku nevšední kombinace.
Podívejte se na naše recepty a inspirujte se.
Naše recepty
TIP: Palačinky na jednohubky můžete naplnit jakkoukoliv oblíbenou náplní – výborné jsou například s uzeným lososem nebo s rybí pomazánkou. Podívejte se na pět receptů na pomazánky z ryb.
Tipy šéfkuchařů
- Těsto na palačinky můžete různě obměňovat.
- Vyzkoušejte různé mouky (celozrnnou, pohankovou, špaldovou, nebo pšeničnou polohrubou).
- Místo mléka můžete použít kefír nebo rostlinná mléka (kokosové, rýžové, ovesné, sójové, mandlové, lískooříškové . . . )
- Do těsta na slané palačinky můžete přidat bylinky (oregano, tymián, rozmarýn, petržel, nebo pažitku) nebo koření (papriku, pepř, nebo grilovací koření)
- Palačinky můžete snadno obarvit – tmavé získáte přidáním kakaa, jiných barev dosáhnete přidáním potravinového barviva.
- Na smažení použijte olej nebo potřete pánev rozpuštěným máslem
- Udělejte více palačinek najednou a co nesníte dejte zamrazit, chutnají skvěle i rozmražené a příště bude stačit jen vybrat si náplň.
Hledáte ideální pánev na palačinky? Podívejte se na velký test teflonových pánví.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček