Lehký předkrm, který vaše chuťové buňky připraví na další chody.
Ingredience:
- 200 g šunky
- 125 ml šlehačky
- 100 g tvarohu
- křen
- sůl, pepř
Postup:
- Vyšlehejte tvaroh, přidejte do něj nastrouhaný křen, množství přizpůsobte vašich chuťovým preferencím, sůl a pepř.
- Promíchejte.
- Vyšlehejte dotuha šlehačku a přidejte ji ke křenové směsi.
- Křenovou pěnu následně rozetřete po plátcích šunky a poté plátky opatrně sviňte.
Šunkové rolky s křenovou pěnou v rámci štědrovečerního menu podávejte s čerstvým pečivem.
Kromě krup se houby dají zapéct také s bramborami, těstovinami, pohankou či rýží. Vyzkoušejte naše recepty na zapékané houby.